Renowacja zdjęć na iOS i Androida

Timeworn przywraca starym zdjęciom życie.

Wyblakłe, porysowane i podarte zdjęcia rodzinne wracają do życia. Timeworn naprawia uszkodzenia, wyostrza twarze i dodaje naturalne, wierne epoce kolory do czarno-białych fotografii — jednym dotknięciem.

Już wkrótce wApp Store Pobierz zGoogle Play
Naprawa rys, rozdarć i wyblaknięć
Co można zrobić

Co potrafi

Naprawa starych odbitek

Usuwanie rys, kurzu, zagięć, plam, rozdarć i wyblaknięć przy zachowaniu twarzy i ich wyrazu w niezmienionej postaci.

Koloryzacja zdjęć czarno-białych

Naturalne kolory skóry, włosów, ubrań i otoczenia.

Renowacja i koloryzacja razem

Naprawa uszkodzeń i dodanie koloru w jednym kroku.

Porównanie przed i po

Przeciągnięcie suwaka po zdjęciu pokazuje zmiany; wynik można potem zapisać lub udostępnić.

Skanowanie aparatem

Wystarczy położyć odbitkę płasko w miękkim świetle dziennym i zrobić zdjęcie. Skaner nie jest potrzebny.

Głębsza naprawa

Pełna wersja zawiera Deep Restore dla mocno zniszczonych odbitek i 2× Upscale dla większego wyniku.

W akcji

Rzut oka do środka

Naturalne kolory na czarno-białych zdjęciach
Naturalne kolory na czarno-białych zdjęciach
Renowacja i koloryzacja w jednym kroku
Renowacja i koloryzacja w jednym kroku
Suwak do porównania przed i po
Suwak do porównania przed i po
Fotografowanie odbitki aparatem
Fotografowanie odbitki aparatem
Deep Restore i 2× Upscale w użyciu
Deep Restore i 2× Upscale w użyciu
Jak działa Timeworn

Przejrzyste opcje dla zdjęć

Darmowe kredyty każdego dnia

Każdy otrzymuje codziennie darmowe kredyty. Dodatkowy kredyt można zdobyć, oglądając krótki film, albo kupić pakiet kredytów.

Pełna wersja, jedna płatność

Deep Restore, 2× Upscale, do 50 zdjęć dziennie i brak reklam banerowych. Bez subskrypcji.

Prywatność z założenia

Zdjęcia są przetwarzane na naszym własnym serwerze studyjnym, a dane o lokalizacji i aparacie są usuwane podczas przesyłania. Przesłane pliki są usuwane po przetworzeniu; wyniki są przechowywane przez 30 dni. Konto nie jest potrzebne, a wszystko można usunąć w Ustawieniach.