Valokuvien entisöinti iOS:lle ja Androidille

Timeworn herättää vanhat valokuvat henkiin.

Herätä haalistuneet, naarmuuntuneet ja revenneet perhekuvat henkiin. Timeworn korjaa vauriot, terävöittää kasvot ja lisää mustavalkoisiin kuviin luonnolliset, aikakaudelle uskolliset värit — yhdellä napautuksella.

Tulossa pianApp Store Hanki seGoogle Play
Korjaa naarmut, repeämät ja haalistuminen
Mitä voit tehdä

Mitä se tekee

Korjaa vanhoja vedoksia

Poista naarmut, pöly, taitokset, tahrat, repeämät ja haalistuminen niin, että kasvot ja ilmeet säilyvät ennallaan.

Väritä mustavalkoisia kuvia

Lisää luonnolliset värit ihoon, hiuksiin, vaatteisiin ja ympäröivään näkymään.

Entisöi ja väritä samalla

Korjaa vauriot ja lisää värit yhdellä kertaa.

Vertaa ennen ja jälkeen

Vedä liukusäädintä kuvan yli nähdäksesi muutokset ja tallenna tai jaa sitten tulos.

Skannaa kamerallasi

Aseta vedos tasaiselle alustalle pehmeään päivänvaloon ja ota kuva. Skanneria ei tarvita.

Valitse perusteellisempi korjaus

Täysversio sisältää Syväentisöinnin pahoin vaurioituneille vedoksille ja 2× suurennuksen suurempaa tulosta varten.

Katso, miten se toimii

Kurkistus sisään

Lisää luonnolliset värit mustavalkoisiin kuviin
Lisää luonnolliset värit mustavalkoisiin kuviin
Entisöi ja väritä yhdellä kertaa
Entisöi ja väritä yhdellä kertaa
Liu’uta vertaillaksesi ennen ja jälkeen
Liu’uta vertaillaksesi ennen ja jälkeen
Kuvaa vedos kamerallasi
Kuvaa vedos kamerallasi
Käytä Syväentisöintiä ja 2× suurennusta
Käytä Syväentisöintiä ja 2× suurennusta
Näin Timeworn toimii

Selkeät vaihtoehdot kuvillesi

Ilmaisia krediittejä joka päivä

Jokainen saa päivittäin ilmaisia krediittejä. Voit katsoa lyhyen videon saadaksesi lisäkrediitin tai ostaa krediittipaketin.

Täysversio yhdellä maksulla

Saat Syväentisöinnin, 2× suurennuksen ja jopa 50 kuvaa päivässä ilman bannerimainoksia. Tilausta ei ole.

Yksityisyys sisäänrakennettuna

Kuvat käsitellään omalla studiopalvelimellamme, ja sijainti- ja kameratiedot poistetaan latauksen yhteydessä. Ladatut kuvat poistetaan käsittelyn jälkeen; tulokset säilytetään 30 päivää. Tiliä ei tarvita, ja voit poistaa kaiken Asetuksista.